Meet your coach, Charlotte

``I love to inspire and guide you to be the best version of yourself to live a lifestyle that you love. My mission is to create a positive impact for you and many more.`` - Charlotte

 Charlotte De Jaegher is de oprichtster en zaakvoerster van Arasari Lifestyle – een gecertificeerde docent, gezondheids-, bewegings- en lifestyle coach – helpt mensen in hun kracht te zetten die worstelen met angst, stress, een problematische mindset, onzekerheden of die een gebrek aan energie hebben. Ze helpt mannen en vrouwen die bereid zijn om stappen te zetten naar een positieve verandering in hun leven.

Charlotte heeft een missie om deze mensen te inspireren en te begeleiden om de kwaliteit van hun leven te verbeteren en om een ​​gezonde, bevredigende levensstijl te ontwerpen waar ze van houden. Ze is een bestsellerauteur van twee inspirerende boeken met meerdere auteurs: Strong & Free: Stories of
Women Who Are Living Their Dream Lives After Breaking-Up with Society’s
Expectations; and Mystics Revealed: Unconventional Success Stories from
Extraordinary Leaders.

Het afgelopen decennium heeft zij op internationale schaal ervaring kunnen opdoen in verschillende interessante vakgebieden zoals persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, mindset & stress management, evenals de geestelijke en lichamelijke gezondheid.

Charlotte is geboren in België en heeft een wereldwijd hart. Ze houdt ervan haar vleugels uit te slaan en door verschillende perspectieven te generen van verschillende culturen/ landen waarbij ze de inzichten gebruikt om haar klanten te begeleiden op hun pad.

Haar vele talenten en warme intenties schijnen door in haar carrière en haar hobby’s. Net als de tropische vogel, de kleine tukan Arasari, is ze speels, ruimdenkend, vrolijk en heeft ze een vrije geest. Ze leidt haar bedrijf en haar leven met de speelse energie van haar innerlijke kind, en met de wijsheid van een wereldwijde opvoeder en leider.