Online groeitraject: Become the best version of yourself:16 oktober tot en met 10 november 2023

Zet vandaag de eerste stap naar een zalige levensstijl met een positieve impact voor je mentale - fysieke gezondheid, relaties en nog zoveel meer! Schrijf je nu in voor het komende traject:(plaatsen zijn beperkt)

Ontwikkel een levensstijl die je lichaam uitnodigt om te bewegen, je hart verleidt om te zingen en je ogen laat stralen!”

-Charlotte

 

Groeitraject: An Amazing Journey To Your Best Self

  • Een zalig exclusief groei traject waarbij je uitgedaagd wordt om een gebalanceerde levensstijl te ontwikkelen waarbij je vervulling en innerlijke rust voelt.
  • Maak gebruik van je (onbewuste) potentieel om je energie en tijd te navigeren op basis van je noden en verlangens.
  • Het groeitraject is een gouden investering om de uitdaging aan te gaan elke dag de beste versie van jezelf te worden en daarvan bewust dagelijks vruchten te plukken en proeven van jouw succes.
  • Je wordt omringd door een veilige netwerk en professioneel gecoacht en ondersteund door een warme community van gelijkgestemden.

PROGRAMMA

Week 1: Welkom in Arasari’s Veilig Groei Nest: je ‘Why’ bepalen & Commitment.   Creëren helderheid op basis van je noden en verlangens volgens de 6 domeinen van Arasari’s groei piramide 

Week 2:Master your mindset: Ontwikkel een positive impact op je levensstijl die dagelijks voelbaar is met de zon – schaduw methode.

Week 3: Stress & gedrag management: Leer omgaan met stress en kies en implementeer bewust voor gezonde gedragspatronen

Week 4: Arasari’s groeinest uitvliegen: Time for action: We. hebben meer helderheid gevormd rond je noden en verlangens en nu is het tijd om uit je comfort zone te gaan en de volgende stappen te zetten. We verhelderen een op maat gemaakt actie plan dat helemaal resoneert met jouw doelen en vooruitzichten. Op deze manier behoud je het momentum om voelbare progressies in je dagelijkse beleving te ervaren.

Wat krijg je?

  • Inclusief: 30u boeiend en leerrijk groei video’s die jou helpen en ondersteunen in jouw persoonlijk groeiproces *
  • Inclusief: Wekelijks LIVE conncectie moment **
  • Inclusief: Wekelijks praktische oefeningen, meditaties en ademhalingsoefeningen ***
  • Inclusief: Zalige communitie met gelijkgestemde ****
  • BONUS: 2x 60min 1 on 1 coaching *****
  • BONUS: 2x 30 min 1 on 1 coaching ******

Persoonlijke Groei & Ontwikkeling

Wil je graag groeien en ontwikkelen op persoonlijk en/of professioneel vlak?

Mindset & Stress Management

Voel je je mentaal en fysiek uitgeput? Wil je leren omgaan met stress en/of burn-out zodat je een hogere immuniteit kunt opbouwen om een lang en gezond leven te leiden?

Verhogen van Zelfvertrouwen & Zelfbeeld

Laag gevoel van eigenwaarde: In dit groeitraject trachten we je eigenwaarde, zelfvertrouwen en assertiviteit te vergroten, vooral als je worstelt met negatieve gedachten. 

Tijd & Energie Management

Heb je veel stress en zou je willen dat er meer uren in een dag zijn, maar je weet niet hoe? In dit traject leer je bewust omgaan je tijd en energie.

Levensvreugde & Vervulling

Heb je nood aan het identificeren van je verlangens en wil je je passies nastreven, wat leidt tot meer levenstevredenheid en vervulling, maar je weet niet hoe?

Verbindende Relaties & Omgaan met Grenzen

Wil je graag gezonde, stromende relaties aantrekken en opbouwen? In het groeitraject leer je bewust worden van je grenzen en die van anderen, communicatieve vaardigheden en een energetische balans van geven en ontvangen.

Overzicht van het groepstraject

Wat krijg je?

Online Live Workshops

Per 2 weken is er een online live workshop waarbij je op een speelse en leuke manier aan de slag gaat met wat geleerd hebt.

Coaching Online

Je krijgt een overvloed aan materiaal aangediend waarbij je op eigen tempo begeleid wordt op basis van jouw noden en verlangens naar een gelukkige en gezonde levensstijl.

Bonussen

Laat je verrassen door een groot aantal bonussen die je nog meer plezier en vervulling schenken.

Videos

Wekelijks kan je op een online platform educatieve, inspirerende en motiverende video's bekijken die jou verder helpen op jouw pad van persoonlijke groei, waar en wanneer je wilt.

1 to 1 coaching

Tijdens het traject krijg je een aantal sessies 1 op 1 coaching die je nog meer helderheid geven over wat je noden, verlangen en hoe je dit concreet kunt aanpakken.

Aangeraden boekenlijst

Je krijgt een lijst met aan te raden boeken waarin je je kan onderdompelen met boeiende informatie die je verder helpen op het pad naar de beste versie van jezelf.

Jouw investering naar een vervullend en gezond dagelijks leven: